Навантажувач Volvo L250G: підвищення продуктивності при кожному завантаженні

Навантажувач Volvo L250G оптимально підходить для виконання швидкого навантаження кар’єрних та дорожніх самоскидів. Відрізняється спеціальною, посиленою конструкцією, створеною з використанням досвіду виробництва фронтальних ковшових навантажувачів Volvo з 1954 року, що дозволяє використовувати ковші збільшеного об’єму. Фронтальний навантажувач Volvo L250G є першим 35-тонним навантажувачем в сегменті будівельних машин. В результаті, ця високопродуктивна машина оптимально підходить для таких сфер застосування, як кар’єрний видобуток та вантаження самоскидів.

Деякі найважливіші особливості навантажувача Volvo L250G:

Двигун Volvo

Надійний двигун Volvo відрізняється високою потужністю при малій частоті обертання колінчастого валу, а також, кращою в галузі, паливною економічністю та зниженим рівнем токсичності відпрацьованих газів / шуму.

Силовий привід Volvo

Двигун, коробка передач, мости, гідравліка і рульове управління були спеціально розроблені, щоб стати єдиним цілим і забезпечувати оптимальні робочі характеристики, низьку витрату палива, а також максимальну надійність і довговічність машини.

Кабіна Volvo Care Cab

Простора кабіна, що відповідає вимогам стандартів ROPS / FOPS, оснащена ергономічними органами управління і, кращим в галузі, повітряним фільтром.

 

 

 

CareTrack

Телематична система CareTrack, що поставляється в стандартній комплектації*, допомагає в організації контролю, зниженны витрат палива та експлуатаційних витрат, а також підвищувати рівень рентабельності.

Капот, що забезпечує зручний доступ до двигуна

Капот двигуна нової конструкції відкидається назад за допомогою електроприводу, забезпечуючи зручний доступ для швидкого проведення техобслуговування та чистки.

Швидке завантаження

Швидке завантаження в будь-яких умовах експлуатації.